Få et tilbud
Snedkeriet Nordlys Snedkeriet Nordlys Snedkeriet Nordlys Snedkeriet Nordlys Snedkeriet Nordlys Snedkeriet Nordlys Snedkeriet Nordlys Snedkeriet Nordlys Snedkeriet Nordlys Snedkeriet Nordlys Snedkeriet Nordlys Snedkeriet Nordlys Snedkeriet Nordlys Snedkeriet Nordlys Snedkeriet Nordlys Snedkeriet Nordlys Snedkeriet Nordlys
Anbefal os her
4.9/5  13 anbefalinger

Snedkeriet Nordlys v/Morten Paltoft

- Fokus på detaljen i håndværket


Hos Snedkeriet Nordlys sætter vi en ære i at udføre flot håndværk for vores kunder. Vi har en bred erfaring, som gør os i stand til at rådgive og vejlede dig hele vejen igennem processen.


Hos Snedkeriet Nordlys tilbyder vi:


- Eget Snedkeri med fokus på individuelle opgaver som køkkener, møbler, vinduer, døre og inventar

- Udskiftning af døre og vinduer

- Andet forfalden tømrer- og snedkerarbejde, ombygning og renoverings opgaver


Vi laver mange forskellige typer opgaver, så selvom dit kommende projekt ikke er nævnt ovenfor, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. Hos os er ingen opgave for stor og ingen er for lille, alt vores arbejde vil modtage samme seriøsitet og snilde.


Bred erfaring

Snedkeriet Nordlys blev etableret i 1999, som en familieejet snedker & tømrervirksomhed. Vi lægger vægt på det gode håndværk, Tilstræber at levere et veludført arbejde, lavet i kvalitets materialer, med fokus på detaljen og en tæt dialog med vores kunder. I samarbejde med dig finder vi frem til en unik løsning, som du kan være glad for de næste mange år.


Din garanti i vores hænder

Hos os er du sikret, da vi via Dansk Håndværk stiller garanti for det arbejde vi udfører. Hvis du ikke er helt tilfreds med slutproduktet, kommer vi selvfølgelig altid tilbage og retter op, så du ender ud med et flot arbejde i sidste ende.


Du er velkommen til at give os et kald, og sammen kan vi finde ud af, om vi er de rette til at løse din opgave.


Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den og give et tilbud.

Testimonials